Film ‘De Schepping’ in Stadskanaal

Op woensdag 25 en donderdag 26 maart 2015 wordt in Service Bioscoop Smoky in Stadskanaal de film ‘De Schepping’ van de Duitse cineast Henry Stober vertoond. Deze film heeft meer dan 8.000 bezoekers in Nederland en België getrokken. De zaal biedt plaats aan 150 bezoekers en de toegang is gratis.

De film gaat over een indrukwekkende reconstructie van de eerste week van het leven op aarde. Voorafgaande aan de hoofdfilm is er een korte presentatie, waarin prof. dr. Walter Veith over de evolutietheorie en het Bijbelse scheppingsverhaal spreekt.

Walter Veith was hoogleraar zoölogie aan de Universiteit van Kaapstad en overtuigd atheïst en evolutionist. Hij kwam als wetenschapper in de evolutietheorie veel onwaarschijn­lijkheden en ongerijmdheden tegen, die hij later is gaan onderzoeken. Iedereen in Stadskanaal en omgeving die belangstelling heeft voor de vraag, hoe het leven op aarde ontstaan is, krijgt op 25 en 26 maart de gelegenheid met een andere visie dan de traditionele evolutietheorie kennis te maken.

Door het contact van Henry Stober met prof. Veith besloot de cineast een film te maken met beelden die de grilligheid en schoonheid van de natuur  op een unieke manier verbeelden.

De toegang tot de film is gratis, reserveren is niet mogelijk. Daarom wordt u aangeraden op tijd te komen om zeker te zijn van een plaats.

Locatie: Stadskanaal – Bioscoop Smoky, Menistenplein 9, 9501 XN Stadskanaal
Data: Woensdag 25 maart en donderdag 26 maart om 19.30 uur. De zaal is om 19.00 uur open.

Meer info: http://www.deschepping.nu
Persinfo: Stichting AdventMedia, info@adventmedia.nl / 06-55734233

Geef een reactie