Leiden laat de film De Schepping zien

De Schepping in Leiden was een succes!

 

 

 

 

 

 

Ondanks het prachtige weer stroomden de mensen binnen.

Gezien de posters die de laatste dagen waren beschadigd was de verwachting dat er gedemonstreerd zou kunnen worden. Een enkele demonstrant(e) stond luidruchtig voor de deur en bood haar pamfletjes aan. Niemand liet zich van de wijs brengen om de film niet te gaan bekijken.

De zaal liep behoorlijk vol en het programma kon beginnen. Een journalist liep nog snel naar binnen voor een interview en ging toen de zaal in. Ondanks de vele onzorgvuldige berichtgevingen hebben de mensen geconstateerd dat er geen sprake is van indoctrinatie maar van het hebben van een keuze. Niemand is verplicht maar er is een onderbelichte kant van de ‘medaille’ die het waard is te worden bestudeerd.

De filmmaker Henry Stober was aanwezig en heeft velen gesproken over zijn beweegreden voor het maken van deze prachtige film. Het was een mooie middag die ’s avonds nog een keer zou worden herhaald.

Hieronder nog enkele impressies van de middag. 

De zaal loopt al vol.

Geef een reactie